Vecka 51 (15/12-19/12)
Nils Holgersson
- Måndag: Fiskgratäng med kokt ägg och persilja. Fläskfilé med gorgonzolasås och klyftpotatis. Tagliatelle med bacon och skinksås
- Tisdag: Panerad kummel med kapriscréme. Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon. Grillad kycklingfilé, rotsaksgratäng och aioli
- Onsdag: Hustes pasta med fläskfilé och parmesan. Kotletter i ugn med klyftpotatis. Sprödbakad torsk med dillmajonnäs och kokt potatis
- Torsdag: Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon. Ärtsoppa/grönsakssoppa, pannkaka, grädde och sylt. Marinerad kycklingfilé med aioli och råstekt potatis
- Fredag: Jullunch serveras 11 - 16
Sagolika Löven
- Måndag: Stekt fisk med remouladsås och potatis. Biffstroganoff med Ris
- Tisdag: Stekt Fläsk med Motti och flôt, Potatis och Löksås, bruna bönor eller Raggmunk. Spaghetti med Köttfärssås
- Onsdag: Pannbiff med Stekt lök, lingonsylt, gräddsås och Potatismos eller Potatis. Ugnsgratinerad fisk i hummersås
- Torsdag: Ärtsoppa. Köttfärssoppa. Pannkakor med sylt och grädde. Gräddstuvad pyttipanna med Stekt ägg
- Fredag: Schnitzelfredag med rostad Potatis, Rödvinssky och Bearnaisesås. Kyckling och nudelwok. Kladdkaka med vispad grädde
Saffran & Vitlök
- Måndag:
- Tisdag:
- Onsdag:
- Torsdag:
- Fredag: